O nama

Šta nas izdvaja

Proizvođačke cene

Besplatna dostava i montaža

Ekspresna isporuka

Plaćanje na rate

Naša firma uspešno posluje u oblasti trgovine na pordručju Srbije više od 20 godina. Prodaju nameštaja (kreveta, dušeka, naddušeka, bebi dušeka i ostalog pratećeg programa) vršimo u dva salona u Beogradu (Voždovac – Braće Jerković 227a i Mirijevo – Jovanke Radaković 7a).

U našem centralnom magacinu nalazi se široka paleta proizvoda koje svakodnevno distribuiramo našim dostavnim vozilima širom Beograda. Sve proizvode takođe šaljemo kurirskim službama sa kojima imamo potpisane ugovore o posebnim uslovima saradnje i time obezbeđujemo da naši proizvodi budu isporučeni do kupca u što kraćem roku po najpovoljnijim uslovima. Vodeći računa da se roba ne ošteti u transportu pakujemo je sa posebnom pažnjom u dodatnu ambalažu.

Trudimo se da svakodnevno poboljšamo kvalitet proizvoda i usluga, pristupačnost cena i pre svega vodimo računa da naši kupci budu zadovoljni.

U narednom periodu planiramo proširenje ponude proizvoda, otvaranje novih prodajnih objekata širom Beograda, a potom i širom Srbije.

Naš osnovni cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednom periodu.